top of page

Aromabrasie®

Een gladde huid zonder vlekjes, rimpels of oneffenheden. Wie wil dat niet?

De cosmetica-industrie speelt hier handig op in door steeds weer met nieuwe technieken, producten en behandelingen te komen om dit effect te bereiken.

Helaas zijn sommige methodes behoorlijk agressief voor de huid en heeft alles een tijdelijk effect. Vanwege dit tijdelijke effect wordt een nieuwe behandeling geboekt die ook weer schade kan geven.

Boven op de eerder ontstane schade zoals een te droge huid, overgevoeligheid, uitslag en pigmentvlekken.

Een Aromabrasie® behandeling heeft ook een tijdelijk effect, maar is niet agressief of schadelijk voor de huid!

Aromabrasie® is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. Ik maak uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke etherische oliën en granen.

Ervaar het zelf!

Een Aromabrasie® behandeling maakt niet alleen van buitenaf je huid gladder. Ook vanuit de diepste huidlagen geeft Aromabrasie® een zichtbare verbetering.

Door de specifieke etherische oliën van tijm ( Thymus vulgaris), chilipeper (Capsicum frutescens) en mosterdzaad (Brassica ligra) die direct in de huid dringen, wordt de (micro)circulatie enorm gestimuleerd.

Hierdoor komen voedingsstoffen van binnenuit tot in de buitenste huidcellen.

Deze functioneren direct op een actiever niveau met als resultaat een egale en gladde huid.

Je voelt dat als een warme prikkeling. De etherische olie van bittere amandelen (Prunus amygdalus amara) verdunt de opperhuid zonder agressie. Het stimuleert ook de vorming van nieuwe huidcellen in de diepere lagen van de huid. De etherische olie van peterselie (Carum petroselinum) werkt in op pigmentvlekken en tropische verbena (listen cubeba) werkt krachtig tegen bacteriële en virale huidinfecties.

Wortelzaad (Daucus carota) en lavendelolie (Lavandula angustifolia) verbeteren de elasticiteit van de huid en kalmeren haar.

Je ziet het, dit is een complexe combinatie van verschillende oliën. Daarom mag een Aromabrasie® behandeling alleen uitgevoerd worden door een professionele S.P.A- specialist die hier een aparte training van heeft gevolgd.

Wat is het resultaat voor je huid?

Homemade skin care and body scrubs with

Een gladde en stralende huid zonder vlekjes, rimpels of oneffenheden. Mee-eters, ontstekingen en pigmentvlekken verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar.

De huid ziet er frisser en egaler uit.

Zonder agressie en op een 'huid-gezonde' manier!

bottom of page