top of page

Pandhy's, natuurlijke epilatie met suiker

Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tandenbederft, is het eveneens een verrukkelijk, natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct.

Het voldoet aan de hoogste professionele behoeften om op verschillende manieren een effectieve en aangename behandeling aan te bieden in het instituut.

 

PANDHY'S suikerpasta is een suiker/water brouwsel, gebaseerd op recepten uit het Midden Oosten. De preparatie is 100% natuurlijk; bevat enkel water en suiker, geen chemische producten, kleurstoffen of parfums en geen citgroensap of welk ander zuur dan ook. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie!

Het is zo natuurlijk dat zelfs zoetekauwen het kunnen opeten!

PANDHY'S suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd. Het is eveneens veilig om een behandeling te ondergaan op droog, jeukend eczeem en droge psoriasis.

 

PANDHY'S suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei, de paste is op lichaamstemperatuur, veilig voor elk lichaamsgebied en eveneens veilig voor kleine spatadertjes en varicose aders. Kans op verbranding is uitgesloten.

PANDHY'S suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijke haargroeirichting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnen dringt in de haarschacht om zo ook korte en stugge haren te omvatten en te verwijderen. De extratie van het haar in de natuurlijke groeirchting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel, geen roodheid of irritatie.

 

Het is mogelijk om met de handtechniek haren te verwijderen met enkel een lengte van 1-2 mm. 

Zelfs ingroeiende haren kunnen we met de pasta verwijderen.

We kunnen dus ontharen in de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode van het haar veel langer is, en de extractie veroorzaakt een getraumatiseerde follikel. consequenties hiervan zijn een impressieve verandering in de texuur en kleur van het opnieuw groeiende haartje

bottom of page